Vegas – Arizona

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vegas Golden Knights innehar femteplatsen i Western Conference. Lagets form är inte speciellt bra och det beror främst på att Vegas har problem på målvaktssidan sedan både Marc-Andre Fleury och Oscar Dansk är skadade. Det här är emellertid inga nya skador, utan någonting klubben hanterat länge. Vegas Clayton Stoner har missat nästan hela säsongen. Hemmalaget har tre raka tunga förluster.

Arizona Coyotes är bottenlag i Western Conference, men verkar ha fått gott om självförtroende inom gruppen efter 5-0-vinsten mot New Jersey Devils senast. Det finns fortsatt några avbräck i det Arizona Coyotes som haft en tung inledning på säsongen. Niklas Hjalmarsson, Antti Raanta och Jakob Chychrun är inte spelklara ännu och missar den här matchen. Jag tror revanschlusten är stor hos nattens gäster.

Jag spelar på Arizona Draw No Bet till 2,65 @ William Hill.

  • Match: Vegas – Arizona
  • Spel: Arizona DnB
  • Odds: 2,65 @ William Hill
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 02:00, 4/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar