Arizona – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Arizona kommer från en skrällseger i premiären igår mot Los Angeles. Siffrorna skrevs till 4-1 där resultatet kanske var lite missvisande med tanke på hur matchen såg ut. Målvakten Mike Smith gjorde en kanonmatch och man kan tacka honom som höll matchen vid liv. I slutet av säsongen lär Coyotes ändå vara nere i bottenskiktet och harva. Idag däremot blir det troligen jobbigt för Arizona som spelade för mindre än 24 timmar sedan och det mycket för att det är precis i början av säsongen.

Pittsburgh förlorade premiären med 3-0 borta emot Dallas i torsdags. En stor förlust, men där spelet faktiskt var helt okej. Målchanserna fanns verkligen där och man förtjänade åtminstone två, kanske till och med tre mål, men målvakten Niemi stod dock för en stark insats. Man borde vara rejält revanschsugna och med tanke på att man faktiskt hade ett helt okej spel så bör man kunna få utdelning idag. Idag får man förmodligen fler chanser än senast då Arizona är ett klart sämre lag än vad Dallas är. Dessutom spelade Arizona igår och såhär tidigt på säsongen kan det vara tufft att lira två dagar i rad.

  • Match: Arizona – Pittsburgh
  • Speltips: Pittsburgh (2)
  • Odds: 1.95 @ Expekt
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 11/10, 04.05

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!