Pittsburgh – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Pittsburgh är pressade redan efter en spelad match mot Tampa Bay Lightning i NHL-slutspelet. Gästerna tog nämligen en 3-1-seger i det första mötet och har därmed skaffat sig själva ett trevligt utgångsläge inför fortsättningen. Penguins har nästan kniven mot strupen redan nu och med tanke på hur fint laget spelade på hemmaplan mot både Washington Capitals och New York Rangers borde det finnas en växel till att ta till i det här läget, när det behövs som allra mest.

Om Tampa Bay Lightning fortsätter på den inslagna vägen och kniper ännu en vinst i Pittsburgh ser det plötsligt väldigt mörkt ut för Penguins, som då ligger under med 2-0 i matcher och står inför två raka möten i Tampa. Båda lagen faktiskt har sina styrkor framåt i banan och då de har för vana att spela mycket målrika matcher mot varandra. Det öppnar i sin tur ytor för gästerna, ett lag som visat sig vara väldigt starka i offensiven. Laget har gjort tio mål på sina tre bortamatcher i slutspelet.

Över 5 mål i matchen (ordinarie tid) spelas till 1,92 @ Unibet.

  • Match: Pittsburgh – Tampa Bay
  • Spel: Över 5 mål
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 17/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!