Pittsburgh – Colorado

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins innehar femteplatsen i Eastern Conference. Laget har gjort 14 mål på senaste två matcherna. Crosby och Jake Guentzel verkar ha hittat målform. Duon kommer behöva prestera rejält i nattens match. Pittsburgh har nämligen en hel del skadeproblem fortfarande, främst i dess offensiv där Penguins får klara sig utan Alex Galchenyuk, Malkin, Nick Bjugstad och Bryan Rust.

Colorado Avalanche är säsongens stora utropstecken såhär långt, då man inlett med fem raka vinster och kommer senast från en match där man gjorde sex mål på Washington Capital. Deras frontlinje har producerat precis på det sätt som man förväntat sig och Cale Makar har visat sig vara väldigt lovande. Avalanche saknar endast J.T. Compher, annars är laget komplett.

Jag spelar på Colorado ML till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Pittsburgh – Colorado
  • Spel: Colorado ML
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 17/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar