Pittsburgh – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins placerar sig på övre tabellhalvan av Eastern Conference. Laget har samtidigt varit lyckosamma under sistone, trots den tunga skadelistan. Just nu är kaptenen och stjärnan Sidney Crosby, Kris Letang och Patric Hörnqvist skadade. Dessutom fick Nick Bjugstad lämna matchen under 6-1-segern mot Toronto Maple Leafs senast. Något nytt gällande Nick Bjugstad har inte nått media än.

New York Islanders ligger på andraplatsen i Eastern Conference och har tre raka segrar. Detta blir den första matchen av två denna veckan lagen emellan. Pittsburgh spelar hemma först och sedan Islanders. Islanders har nu tagit poäng i 14 raka matcher, 13-0-1. Ettan kom mot Pittsburgh i en match som stod 3-3 efter fulltid men där Penguins drog det längsta strået på övertid den 8:e november.

Jag spelar på Islanders ML till 2,25 @ Unibet.

  • Match: Pittsburgh – NY Islanders
  • Spel: Islanders ML
  • Odds: 2,25 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 20/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar