Pittsburgh – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins innehar andraplatsen i Eastern Conference. Laget är bara en poäng bakom serieledande Washington. Man kommer givetvis kriga för att vinna ligaspelet. Hemma i PPG Paints Arena är Pittsburgh ligans bästa lag eller har i alla fall tagit flest poäng. Dessutom har Penguins tagit fem raka segrar på hemmaplan, vilket såklart är mycket starkt.

New York Islanders innehar niondeplatsen i ligan och har två poäng upp till åttan Boston och sista slutspelsplatsen. Lagets form är sisådär, två vinster på de fem senaste matcherna. När det gäller spelet på bortaplan, tillhör Islanders den nedre tabellhalvan. I nattens match kommer Islanders behöva ligga i ordenligt om de ska få med sig några poäng.

Jag spelar på raka ettan till 1,86 @ Unibet.

  • Match: Pittsburgh – NY Islanders
  • Spel: Pittsburgh (1)
  • Odds: 1,86 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 00:05, 25/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar