NY Islanders – Colorado

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Islanders blev nollade på bortaplan i lagets senaste match. Mot Ottawa skrevs slutsiffrorna till 3-0 för Senators. En förlust som bröt en två matchers lång segersvit. Hemma i Barclays Center är formen otroligt bra. Fyra segrar på dem fem senaste hemmamatcherna. På lagets tio senaste matcher har Islanders bara släppt in över två mål i fyra matcher (ordinarie matchtid).

Colorado Avalanche säsong har varit allt annat än lyckad. Laget är totalsist i Western Conference med ynka trettiotvå poäng. Formen är allt annat än bra. Förlust i förra matchen mot New York Rangers på bortaplan. Avalanche har endast två vinster på sina tio senaste matcher. Avalanche absolut största svaghet på bortaplan är målskyttet. Laget har endast gjort fyrtiosju mål.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,86 @ betsafe.

  • Match: NY Islanders – Colorado
  • Speltips: Under 5,5 mål 
  • Odds: 1,86 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 12/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar