NY Islanders – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Islanders form har inte varit något vidare bra under säsongsinledningen och laget återfinns i nedre regionen av den totala NHL-tabellen. Det finns tveklöst, betydligt mer att hämta från det här laget, inte minst då offensiven fortsatt är bra. På hemmaplan har Islanders varit relativt framgångsrika, åtminstone målmässigt. Man har förlorat båda matcherna mot Tampa och jag tror på revanschlust.

Tampa Bay Lightning har inte heller haft den bästa säsongsinledningen. 17 inspelade poäng på 15 omgångar. Laget har dessutom snittat cirka tre insläppta mål per match och behöver rätta till den biten av spelet något för att klättra i tabellen.

Jag spelar på NY Islanders över 2.5 mål (inkl. ÖT) till 2,00 @ betway.

  • Match: NY Islanders – Tampa Bay
  • Speltips: NY Islanders över 2.5 mål (inkl. ÖT)
  • Odds: 2,00 @ betway
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 15/11, 01:00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar