Calgary – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Calgary Flames behöver göra en bra avslutning på grundserien för att avancera till slutspelet. Med fem raka torsk, finns anledning att ifrågasätta hemmalagets form, där självförtroendet tros vara stukat. Mot bättre lag har Calgary konstant svårt att plocka poäng, även fall de faktiskt slog just Lightning med storsiffror för två veckor sedan. Ytterligare en utklassning känns emellertid ganska osannolikt.

Tampa Bay Lightning toppar NHL efter 50 spelade matcher och det har laget gjort under i stort sett hela säsongen. Nu går det inte riktigt att hålla den höga poängutdelningen intakt under en hel säsong, varpå laget tappat lite sett till resultaten på sistone. 28 vinster efter full tid är dock ett imponerande facit och ser vi till statistiken är Tampa Bay Lightning i stort sett lika bra på bortaplan.

Jag spelar på Tampa Bay Draw No Bet till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Calgary – Tampa Bay
  • Speltips: Tampa Bay DnB
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 2/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar