Calgary – Phoenix

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det var en gammal Kingsbekant som stod för det avgörande målet med blott 20 sekunder kvar i senaste matchen mellan Calgary och Los Angeles. Det var nämligen Mike Cammalleri och inte var det första gången Kings blev straffade av just honom. Den imponerande sviten på elva raka matcher med poäng, som dessutom kunde blivit ett nytt klubbrekord för Kings, bröts därmed. 2-1 blev slutresultatet efter en beundransvärd insats av ett desarmerat Calgary. Är Kings, Flames nya favorit motståndare och Flames, Kings nya mardröm? Det ska nämnas att det var en ganska tät och tuff match. Första perioden är mållös och avvaktande. I andra, i utvisningsvillervallan lyckas Blair Jones trycka in 1-0 i numerärt underläge. Detta i en situation där Ladislav Smid fått matchstraff. I tredje så lyckas Kings och Justin Williams kvittera men med 23 sekunder kvar dyker Cammalleri upp och trycker in 2-1. Karri Ramo gjorde en bra match. Calgary har dock flertaket spelare som drabbats av skadeproblem och ett lag som på förhand är svagt mår eller blir inte bättre av att förlora sina två bästa backar, Dennis Wideman och Mark Giordano eller sina hårt arbetande forwards i form av Curtis Glencross och TJ Galiardi eller rookiesuccén Sean Monahan. Då ska det tilläggas att både Mike Cammalleri, Lee Stempniak och David Jones också missat flertalet matcher. Senaste tiden har Flames, visat också en negativ sida, då man spelar utan självförtroende, Tekningarna har varitkatastrof och utan Galiardi får man tydligen inga utvisningar med sig. Med tanke på skadorna, är laget väldigt nära försäsongsprofetian att vara ett riktigt bottengäng.

Phoenix fick mål från sex olika spelare mot Oilers i tisdags, i den första matchen i säsongens möte med Edmonton. Coyotes ville komma in och spela bra hockey, vilket man gjorde för det mesta, man gjorde en hel del bra saker.” Backup målvakt Thomas Greiss, som har vunnit alla tre av hans starter denna säsong, kommer att vara i nät mot Flames. Coyotes framåt har varit väldigt bra och Mikkel Boedker har fem poäng (tre mål) i sina senaste fyra matcher. Han och Ribeiro hade vardera ett mål och två assist mot Edmonton. Phoenix är ett bra lag, mycket få svagheter, en välbalanserad hockeyklubb. De kan göra mål och spela försvar, de har en bra målvakt. Calgary måste prestera om man ska lyckas ta poäng inatt. Efter tre poänglösa spel och två Phoenix-förluster tog Coyotes coach Dave Tippett, Ribeiro utanför en linje med Shane Doan och satte in honom på ett mer hårt arbetande linje med Boedker och Moss. Sedan dess har Ribeiro alltså fem mål och nio poäng. Detta är den andra av fem matcher. Mike Ribeiro gjorde två mål för att leda Phoenix Coyotes till en 4-2 hemmaseger mot Calgary Flames senaste mötet.

Noterbart:
– Calgarys alla skador!
– Phoenix storspel mot Edmonton senast.
– Thomas Greiss har vunnit alla sina starter och imponerat.
– Coyotes har spelat ganska bra på bortaplan denna säsongen.
– Calgary har inte varit starka på hemmaplan senaste tiden.

Läget i Coyotes:
Coyotes skador är på backen Zbynek Michalek (underkroppen) och vingen Lauri Korpikoski (överkropp).

Läget i Calgary:
Flera skador här: Dennis Wideman och Mark Giordano och sina hårt arbetande forwards i form av Curtis Glencross och TJ Galiardi eller rookiesuccén Sean Monahan. Det ska tilläggas att både Mike Cammalleri, Lee Stempniak och David Jones också missat flertalet matcher.

  • Match: Calgary – Phoenix
  • Spel: Phoenix inkl. ÖT/Straffar
  • Odds: 1,76 @ bet365
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 04:00 , 5/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar