Anaheim – Calgary

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Anaheim ska på förhand vara stora favoriter att vinna denna matchserien. Ducks har under de senaste säsongerna haft väldigt enkelt för Flames. Laget har vunnit samtliga matcher utom en på de senaste tre säsongerna. Det säger en hel del om styrkeförhållandet mellan lagen. Hemmalaget har emellertid en del skador att ta i beaktande. Samtidigt ska Anaheims möjligheter att vinna nattens match vara stora.

Calgary tog sig med nöd och näppe till slutspel. Trots att det såklart är en bra prestation i sig visar det också att laget har en bit upp till de allra bästa. Flames har inte någon vidare form för tillfället. Ynka fyra vinster på de elva senaste matcherna är inget vidare facit. Skade- och avstängningssituationen ser klart bättre ut hos gästerna. Ladislav Smid är visserligen borta resten av säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ bet365.

  • Match: Anaheim – Calgary
  • Spel: Anaheim (1)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 04:30, 14/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!