Anaheim – Calgary

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Anaheim Ducks har redan säkrat slutspelsplats och har nu tillfället att kunna vila ett par småskadade spelare. Det innebär också att laget nu står inför ett antal omgångar som inte betyder lika mycket som tidigare. Det finns med andra ord ingen anledning att riskera att flera spelare ska bli långtidsskadade. Coach Bourdreau meddelar också att han tänker ställa över en rad spelare, bland annat försvararna Kevin Bieksa och Simon Despres. Kanske kan Calgary Flames utnyttja det och trycka in ett par puckar.

Calgary Flames harvar omkring i botten av tabellen och fortsatt har svårt att hitta någon slags stabilitet i sina prestationer. Även dem kan spela mer avslappnat eftersom att de redan nu vet att de kommer missa slutspelet. Fokus kan därför ligga på anfallsspelet snarare än att spela ett så riskminimerat spel som möjligt. Det öppnar för ytterligare en målrik match mellan de här båda lagen. Tolv av de tretton senaste matcherna mellan lagen har slutat med minst fem mål.

Jag spelar på över 5,5 mål i matchen till 2,05 @ William Hill.

  • Match: Anaheim – Calgary
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,05 @ William Hill
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 04:00, 31/3

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar