Anaheim – Calgary

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ducks vann hela Western Conference med hundranio poäng efter åttiotvå grundomgångar. Laget fick möta formstarka Winnipeg Jets i åttondelsfinalerna. En åttondel som blev allt annat än dramatisk. Ducks fick matchserien dit laget ville på en gång och man vann till slut matchserien i fyra raka matcher och öste in mål. Totalt nätade laget sexton gånger på dom fyra matcherna. Ett snitt på fyra mål per match.

Flames slutade åtta i Western Conference efter en rafflande avslutning av grundserien. Laget landade på nittiosju poäng efter åttiotvå matcher. Det räckte för slutspel och där väntade rivalerna från Kanada Vancouver Canucks. Flames  lyckades vinna matchserien med 4-2 och gjorde arton mål på dessa matcher. Ett snitt på tre mål per match.

Ducks gick planenligt vidare från åttondelsfinalen, det mesta klickade igång för laget och offensiven såg otroligt bra ut. Flames ”skrällde” något när laget slog ut Canucks i åttondelen, offensiven såg bra ut och laget gjorde en hel del mål. Mellan dessa lag smäller det oftast en hel del mål när lagen möts. Fem möten under grundserien och totalt 39 mål. Ett snitt på 7,8 mål per match.

Därav testar jag överspelet till 2,15 hos bet365 som känns betydligt bättre.

  • Match: Anaheim Ducks – Calgary Flames
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Insats 2,5/5 units
  • Spelstopp: 1/5, 04:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar