Buffalo – Calgary

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Buffalo har en form som inte är något vidare för tillfället. Laget föll mot Oilers som ligger sist i ligan med 1-2 efter ÖT på hemmaplan i den förra omgången. Förlusten är lagets andra raka och den sjätte på lagets tio senaste matcher, 4-4-2. I Eastern Conference placerar sig Sabres näst sist med 58 poäng efter 64 omgångar. Sabres spel i First Niagara Center har inte alls fungerat under säsongen. Det har bara blivit elva vinster på 32 försök. Det största problem Sabres har haft i hemmaborgen har varit att man släppt in 89 kassar och det är fjärde flest i lagets konferens.

Flames var länge med i kampen för att kunna nå slutspel. Men något hände och nu har laget tappat försvarsspelet helt och förlusterna avlöser varandra om vartannat. Laget förlorade för sjätte gången i ordningen mot Boston Bruins med 2-1 på bortaplan. Flames har dessutom bara en seger på sina tio senaste matcher, 1-8-1. Med uteblivna vinster och poäng har Flames raserat i tabellen. Laget ligger först nu på plats tretton i Western Conference med låga 52 poäng efter 63 matcher. Laget har gjort minst tre mål på Sabres i fyra raka möten.

Jag spelar på Flames över 2,5 mål inkluderat övertid och straffar till 2,00 @ Betsafe.

  • Match: Buffalo Sabres – Calgary Flames
  • Speltips: Flames över 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ Betsafe
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 4/3, 01:00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar