Buffalo – Calgary

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Buffalo har en form som inte är något vidare för tillfället. Laget föll mot Oilers som ligger sist i ligan med 1-2 efter ÖT på hemmaplan i den förra omgången. Förlusten är lagets andra raka och den sjätte på lagets tio senaste matcher, 4-4-2. I Eastern Conference placerar sig Sabres näst sist med 58 poäng efter 64 omgångar. Sabres spel i First Niagara Center har inte alls fungerat under säsongen. Det har bara blivit elva vinster på 32 försök. Det största problem Sabres har haft i hemmaborgen har varit att man släppt in 89 kassar och det är fjärde flest i lagets konferens.

Flames var länge med i kampen för att kunna nå slutspel. Men något hände och nu har laget tappat försvarsspelet helt och förlusterna avlöser varandra om vartannat. Laget förlorade för sjätte gången i ordningen mot Boston Bruins med 2-1 på bortaplan. Flames har dessutom bara en seger på sina tio senaste matcher, 1-8-1. Med uteblivna vinster och poäng har Flames raserat i tabellen. Laget ligger först nu på plats tretton i Western Conference med låga 52 poäng efter 63 matcher. Laget har gjort minst tre mål på Sabres i fyra raka möten.

Jag spelar på Flames över 2,5 mål inkluderat övertid och straffar till 2,00 @ Betsafe.

  • Match: Buffalo Sabres – Calgary Flames
  • Speltips: Flames över 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ Betsafe
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 4/3, 01:00

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!