Buffalo – Washingon

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Buffalo är ett lag för botten helt klart. Man har haft en jobbig säsong hittills och jag tror inte den blir lättare med tiden. Man började otroligt dåligt och målvakterna fick utstå ett massivt tryck mot sig mer eller mindre varje match. Det får man göra fortfarande, men samtidigt har man fått lite målsupport från utespelarna under den senaste tiden. Spelet har definitivt blivit bättre och man skapar dessutom mer chanser än man tidigare gjort. Bakåt är det fortfarande kaos och det är en av anledningarna till detta spel. Buffalo skjuter inte jättemycket framåt, men man är ett av de lag som släpper till överlägset mest skott mot sig. På hemmaplan släpper man såklart till lite mindre skott, men samtidigt skjuter man också mer så det går jämnt ut. Dagens motståndare släpper till mycket skott och därför bör Buffalo också kunna lösa ett par chanser framåt. Bakåt har man ett snitt på 34.4 skott/match.

Washington är väldigt ojämna och det gäller verkligen alla delar av banan. Man är rätt så oförusägbara och matcher med Caps kan sluta med typ 50 skott samtidigt som man en annan match kommer upp till 80 skott. En sak är oftast säker och det är att man är vassa och effektiva i sina avslut. Snittet under säsongen ligger på dryga 30 skott per match och det är helt okej, men som sagt är man väldigt ojämna i sitt spel när det gäller skott. En period kan man smälla iväg 15 skott för att sedan bara skjuta 10 skott på resterande del av matchen. Känslan ikväll är att matchen kommer bli hyfsat målrik och det tror jag mycket för att försvarsspelet hos de båda inte är av den bästa kvalitén. Framåt är formen god hos både Caps och Sabres vilket gör att det borde kunna bli en del avslut och förmodligen ockå lite hawaii-hockey. Tittar man inbördes så har man klarat linan i 5 av de 10 senaste matcherna. Inget av lagen är något som skjuter överdrivet mycket, men huvudanledningen är att de båda släpper till massvis med skott och därför bör lägen skapas trots att man inte är några överdrivet vassa skottlag. Caps släpper till 35.2 skott/match mot egen kasse. Båda lagen släpper till mycket skott och därför tror jag helt enkelt att man klarar linan. Normalt sett när jag spelar skottspel så har jag oftast på känn att det kan bli massvis med skott och linan lika gärna kunde varit 10 skott högre typ. Idag har jag en anann känsla som säger att det inte kommer bli kavalkad av skott, men att man klarar linan med ett fåtal skott. Ska vi säga att det blir 61 skott kanske? Mitt spel denna afton blir över 58.5 skott till oddset 1.90. Spelet hittar ni hos Bwin och insatsen blir 6 units. Unibet har satt linan på 61.5 till samma odds.

  • Match: Buffalo – Washington
  • Speltips: Över 58.5 skott (regular time)
  • Odds: 1.90 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 29/12, 23.05

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar