Buffalo – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Buffalo Sabres åkte på en tung käftsmäll senast mot Boston. Den matchen slutade med en 4-0-förlust. Laget har inte haft någon sprudlande inledning på säsongen, emellertid har resultaten förbättrats på slutet. Med ynka 25 gjorda mål är Sabres ett av de målsnålaste lagen i NHL, vilket är förklaringen till att laget bara plockat tolv poäng.

Ottawa Senators har 14 inspelade poäng på elva spelade matcher, men även dem har problem med målskyttet. Tillsammans med New Jersey Devils är Ottawa Senators det lag som gjort minst antal mål på den övre halvan i den totala NHL-tabellen.

Jag spelar på under 5 mål i matchen (Asian Handicap) till 1,86 @ Unibet.

  • Match: Buffalo – Ottawa
  • Speltips: Under 5 mål (AH)
  • Odds: 1,86 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 10/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar