NY Rangers – Buffalo

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers innehar sjundeplatsen i Eastern Conference. Precis som vanligt, är hemmalaget med i diskussionerna angående slutspel. Om drömmen om lagets första Stanley Cup-vinst ska fortsätta leva för Henrik Lundqvist och lagkamraterna är det läge att vinna dessa typer av matcher. Hemmalaget behöver definitivt gå för segern i nattens drabbning, även om inte formen är speciellt bra just nu.

Buffalo Sabres säsong har inte varit mycket att hurra för. Laget ligger näst sist i hela tabellen, alltså den för samtliga 30 lag i NHL, varpå det också är svårt att hitta mycket positivt med deras säsong. Vinsten senast mot Columbus Blue Jackets sticker ut såklart, men dessförinnan hade laget sju förluster på sina åtta senaste matcher. Tungt värre. Nathan Beaulieu och Zach Bogosian finns nu på frånvarolistan.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ NordicBet.

  • Match: NY Rangers – Buffalo
  • Speltips: NY Rangers (1)
  • Odds: 1,92 @ NordicBet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 01:30, 19/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar