Buffalo – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Buffalo Sabres kommer stärkta till denna match efter tvåpoängaren mot topplaget New Jersey Devils senast. Förmodligen har självförtroendet blivit bättre hos Sabres som spelmässigt ser väldigt formstarka ut. Däremot plockar klubben för få segrar, men ofta spelas jämna matcher. För Buffalo Sabres ser skadeläget väldigt lovande ut. Det är endast Taylor Fedun som inte kommer att spela i kvällens match.

New York Rangers trend är helt okej och ser vi till hela hösten är det ingen tvekan om att laget är bättre. Det finns dock ingenting i deras spel på sistone som signalerar att de kör över sina motståndare. Därtill är det alltid speciellt med utomhusmatcher, som framkallar en annan typ av spel och som får matchen att kännas annorlunda rent generellt. Jag tror på en väldigt jämn match i Winter Classic.

Jag spelar på oavgjort (x) till 4,20 @ betway.

  • Match: Buffalo – NY Rangers
  • Speltips: Oavgjort (X)
  • Odds: 4,20 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar