Calgary – St. Louis

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Calgary Flames innehar åttondeplatsen i Western Conference. Calgary är knappast någon slagpåse till motståndare, oavsett om poängraden är betydligt sämre än för gästernas del. Calgary är formstarka för tillfället med tre segrar på de fyra senaste matcherna, däremot finns inte denna kontinuitet i resultaten. Calgary kommer till spel med bästa möjliga trupp. Travid Hamonic är troligtvis inte spelklar.

St. Louis Blues hittas på förstaplatsen i Western Conference efter 18 spelade omgångar. Det är ett minst sagt imponerande facit. Inför det här mötet lär laget ha en del revanschlusta i kroppen. Senast hemma mot New York Islanders blev det nämligen förlust med 5-2. Nu hoppas laget åter kunna studsa tillbaka in i vinnarspåret. Det lär betyda att de vågar gå för segern redan från start.

Jag spelar på St. Louis över 2,5 mål till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Calgary – St. Louis
  • Spel: St. Louis över 2,5 mål
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 14/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar