Phoenix – Colorado

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Phoenix är nog enligt många en av säsongens överraskningar, men inte enligt mig. På pappret är man riktigt bra och man besitter ett riktigt bra lag rakt igenom. Man har jämna femmor där många kan producera, men trots jämnheten så har man toppspelare som kan gå in och avgöra när det gäller som mest. Man har svenske Oliver Ekman-Larsson i truppen och enligt mig är han lagets överlägset bästa back. Han kan spela i alla spelformen. Jag tror inte det dröjer alltför många säsonger innan han blir nominerad till Norris Trophy. Kanske redan den här säsongen med lite flyt. Phoenix har genom åren varit känt för att vara ett defensivt starkt lag, men har senaste säsongerna och framförallt till den här säsongen växlat upp ytterligare ett steg offensivt. Man har det fjärde bästa målsnittet i ligan på sina 3.29 mål/match. Det är riktigt bra. På hemmais är har man nästan ett snitt fyra mål/match och hemma har man hittills vunnit 9 av 10 matcher. Att man är starka på hemmaplan är inte direkt någon nyhet och Colorado kommer få det tufft ikväll. Inbördes så har även Phoenix vunnit 8 av de 10 senaste matcherna lagen emellan och på dessa tio matcher så har man gjort tre eller fler mål i alla utom en match. Jag tycker vi har goda chanser till att få minst tre mål inatt också. phoenix

Colorado tror jag är lite av samma fenomen som Montreal och Anaheim hade förra säsongen. Jag ska säga att jag inte alls tror på Avs detta år, utan man behöver ytterligare nåt år i toppen för att ha nånting i ett slutspel att göra. Öppningen av säsongen har ju varit otroligt bra hittills, men det känns också som att man ”ridit lite på vågen” och formen nu kanske börjar dippa sakta. Till den här matchen saknas också den stora stjärnan Matt Duchene. På bortaplan spelar dock Colorado riktigt tight och man har bara släppt in drygt 2 mål/match hittills, men man har ännu inte mött detta Yotes. Jag tror inte direkt det underlättar att formen pekar nedåt och att man alltid haft svårt i Phoenix. Jag var länge inne på Phoenix ML här, men det känns som att det behövs minst tre mål för att vinna och då är detta odds minst lika bra då inte Phoenix ens behöver stå som segrare efter matchen.

  • Match: Phoenix – Colorado
  • Spel: Phoenix Över 2,5 mål
  • Odds: 1,72 @ bwin
  • Insats: mellan
  • Spelstopp: 03:00 , 21/11

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar