Calgary – Minnesota

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Calgary förlorade för andra gången på raken när Anaheim Ducks vann en målglad tillställning med 6-4. Flames tio senaste matcher har slutat med fyra segrar och sex förluster. Förlusterna har skickat Flames allt längre bort från slutspelslagen och man placerar sig i skrivande stund på en tolfte plats i Western Conference. Något som inte fungerat denna säsongen är försvarsspelet. Flames har släppt in minst tre mål i fyra raka matcher och släppt in hundrasextioåtta kassar under säsongen. Det är tredje flest till antalet i Western Conference.

Minnesota hade endast en seger på sina tretton matcher och när laget förlorade åttonde matcher på raken, blev det droppen för klubbledningen som sparkade huvudtränaren. Det blev en drömstart direkt för Wild som vann på bortaplan mot Vancouver Canucks med 5-2. Målskyttet levererade, lagets spetsspelare klev fram och att laget äntligen fick göra fem mål framåt i en match, något som garanterat betydde mycket för lagmoralen.

Mitt spel blir Wild över 2,5 mål inklusive övertid och straffar till  1,77 @ betsafe.

  • Match: Calgary Flames – Minnesota Wild
  • Speltips: Wild över 2,5 mål
  • Odds: 1,77 @ betsafe
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 18/2, 04:00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar