Calgary – St. Louis

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Calgary Flames innehar sjätteplats i Western Conference. Hemmalaget har förlorat två av klubbens tre senaste matcher. Man torskade senast mot formsvaga Ottawa Senators med 5-2 i Canadian Tire Centre. Det stora problemet i Calgary för tillfället är hemmalagets offensiv då Flames bara mäktat med att göra tre mål på deras tre senaste möten. Detta behöver naturligtvis, verkligen förbättras hos hemmalaget.

St. Louis Blues återfinns på förstaplats i Western Conference. Gästerna har numer tre raka förluster och här måste trenden vändas. Cale Makar satte ett nytt rekord i antal mål av en rookie försvarare i en 5-3-seger mot St. Louis Blues i Pepsi Center. Andre Burakovsky gjorde två mål, Nathan MacKinnon stod för ett mål och en assist och Philipp Grubauer stod för 21 räddningar för Avalanche.

Jag spelar på St. Louis Draw No Bet till 1,78 @ Svenska Spel.

  • Match: Calgary – St. Louis
  • Spel: St. Louis DnB
  • Odds: 1,78 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:00, 29/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar