Calgary – Vegas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Calgary Flames fortsätter imponera i Pacific Divison. Senast plockades en 3-2-seger över elvan Arizona Coyotes i Scotiabank Saddledome under torsdagsnatten. Deras Johnny Gaudreau hängde en kasse och Matthew Tkachuk stod för tre assist. Laget har 36-26-7 för säsongen och hemmaklubben har vunnit sina tre senaste matcher och fem av sina sju senaste matcher. Cam Talbot gjorde 32 räddningar för laget.

Vegas Golden Knights blev nollade i Bell MTS Place under natten till lördag, slutresultatet skrevs till 4-0. Connor Hellebuyck stod för 29 räddningar och sin sjätte hållna nolla för säsongen samtidigt som Kyle Connor utökade sin målsvit till fem raka matcher. Winnipeg är 35-28-6 för säsongen och man är nu på samma poäng som Vancouver, en poäng före Minnesota och två poäng framför Nashville och Arizona.

Jag spelar på Calgary ML till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Calgary – Vegas
  • Spel: Calgary ML
  • Odds: 1,88 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 9/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar