Calgary – Vegas

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Calgary Flames fortsätter imponera i Pacific Divison. Senast plockades en 3-2-seger över elvan Arizona Coyotes i Scotiabank Saddledome under torsdagsnatten. Deras Johnny Gaudreau hängde en kasse och Matthew Tkachuk stod för tre assist. Laget har 36-26-7 för säsongen och hemmaklubben har vunnit sina tre senaste matcher och fem av sina sju senaste matcher. Cam Talbot gjorde 32 räddningar för laget.

Vegas Golden Knights blev nollade i Bell MTS Place under natten till lördag, slutresultatet skrevs till 4-0. Connor Hellebuyck stod för 29 räddningar och sin sjätte hållna nolla för säsongen samtidigt som Kyle Connor utökade sin målsvit till fem raka matcher. Winnipeg är 35-28-6 för säsongen och man är nu på samma poäng som Vancouver, en poäng före Minnesota och två poäng framför Nashville och Arizona.

Jag spelar på Calgary ML till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Calgary – Vegas
  • Spel: Calgary ML
  • Odds: 1,88 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 9/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!