Anaheim – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Islanders är helt under isen och vi gör ett försök att hämta hem ännu mer pengar från det här vattenhålet när det i natt gästar Anaheim. Bouchard har varit en besvikelse och ser ut att hämmas av alla de skador forwarden tampats med under åren. Bouchard har inte utmärkt sig speciellt mycket och har inte visat den kapacitet forwarden besitter på sina 28 matcher. Det har bara blivit ynka nio poäng (4+5) på 28 matcher under säsongen. Islanders har bara gjort fem mål på de fem senaste matcherna men samtidigt släppt in 19. Det räcker inte mot Anaheim och 1,7 för en rak seger är taget. Man har just nu nio raka förluster och 14 förluster på de 16 senaste. Man är även seriens sämsta bortalag efter tre segrar på 14 matcher. Islanders förlorade enda mötet mot Ducks förra säsongen med 4-2 i Honda Center. I denna match gjorde trots allt Nabokov en hygglig insats och räddade 16 skott. Islanders har en talangfull grupp med spelare, spelet har inte varit katastrofalt, vissa stunder visa man prov på att man kan, men man har inte lyckats hela vägen. Jag tror inte man räcker mot formstarka Anaheim som ser ut att kunna bli en kandidat till Stanley Cup i årets säsong.

Anaheim ligger samtidigt tvåa i väst och ser mäktiga ut denna säsongen. Man har spelat ihop mer än dubbelt så många poäng som Islanders. De har just nu vunnit fem av de senaste åtta matcherna. På hemmaplan har man tio segrar samt två förluster som båda kommit efter straffar/förlängning. Man har dessutom två av Pacific Divisions bästa målskyttar. Ikväl blir det bara den 13:e matchen på hemmaplan av totalt 33 stycken spelade matcher. Lyckligtvis för Ducks, har Honda Center varit en plats för dominans eftersom att Ducks är det enda laget i ligan utan förlust på hemmaplan. Ducks kommer kunna spela lite bekvämare om de kan vinna inattens möte mot det som sagt vinstlösa Islanders som inte vunnit sedan 1 November mot Ottawa på straffar. Jonas Hiller väntas kunna spela inatt. Han har sett otroligt stark ut denna säsongen med sina 91 räddningsprocent. Ryan Getzlaf har gjort en strålande säsong med 36 poäng på 29 spelade matcher. Kaptenen utmanar numera om att vinna poängligan.

Noterbart:
– Ducks är en möjlig vinnare av Stanley Cup iår.
– Islanders har bara gjort fem mål på den fem senaste matcherna.
– Islanders förlorade enda mötet mot Ducks förra säsongen.
– Ducks har just nu vunnit fem av de senaste åtta matcherna.
– Islanders har just nu nio raka förluster och 14 förluster på de 16 senaste.

Läget i Anaheim:
Jonas Hiller väntas kunna spela inatt.

Läget i NY Islanders:
Truppen är sig lik som i matchen mot LA Kings senast.

  • Match: Anaheim – NY Islanders
  • Spel: Anaheim (1)
  • Odds: 1,70 @ NordicBet
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 04:05, 10/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar