Columbus – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Columbus Blue Jackets avancerade till Stanley Cup-slutspelet med bara två poängs marginal till anrika Montreal Canadiens. Detta innebar alltså att laget tog det sista wildcardet och klev till skillnad från deras motståndare in utan någon vidare press. Något som verkligen passat nattens hemmalag. Efter deras två inledande matcher på bortaplan, leder Columbus matchserien med 2-0 och kan nu skaffa matchboll.

Tampa Bay Lightning var det klara utropstecknet under grundserien. Med 128 inspelade poäng på 82 omgångar, fanns det inget lag som egentligen ens var i närheten av klubben. Därför klev laget också in i slutspelet med stort favoritskap på sina axlar. Efter en svag inledning på den här matchserien, känns det som det borde lossna för gästerna och all logik pekar mot det. Tampa borde vara favoriter här.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ Unibet.

  • Match: Columbus – Tampa Bay
  • Spel: Tampa Bay (2)
  • Odds: 2,20 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 15/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar