Toronto – Columbus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Idag känns det lite som att halva Sverige spelat på Toronto att vinna under ordinarie tid och det är just vid såna här matcher som känns så självklara på förhand som det oftast går åt skogen. Idag tror jag dock att Toronto kommer att vinna med tanke på vilka problem Blue Jackets har. Toronto är riktigt bra den här säsongen, vilket man visat gång på gång mot både bra och dåligt motstånd. Man är ruggigt effektiva och har två målvakter som står på huvet nästintill varenda match. Spelet tror jag inte kommer hålla under 82 matcher, men just nu är det fortfarande riktigt bra. Formen har man haft nästan under hela säsongen och man har ännu inte fått någon stor svacka. På hemmaplan har man vunnit 9 av 12 matcher denna säsong.

Columbus startade säsongen riktigt bra och länge trodde man väl också att de kunde vara med och slåss om en slutspelsplats, men känslan säger ändå att truppen är lite för tunn. Just nu har manproblem med både form och skador. Man har haft lite svårt att få in pucken under de senaste matcherna, men det har förmodligen också att göra med alla skador man har på viktiga spelare. James Wisniewski, Brandon Dubinsky, Marian Gaborik och Cody Bass är alla skadade. Nathan Horton väntar fortfarande på comeback. Det är inga dussinspelare man får ställa av. Det finns en chans att de två förstnämnda kan delta i kvällens match även om den inte är stor. Tror ändå på hemmastarka Toronto löser detta.

Noterbart:
– Toronto har vunnit 3/5 senaste matcherna.
– Columbus har vunnit 2/5 senaste matcherna.
– Gaborik, Wisniewski och Bass är skadade.
– Toronto har vunnit 9/12 matcher på hemmaplan.

  • Match: Toronto – Columbus
  • Spel: Toronto (1)
  • Odds: 1,95 @ NordicBet
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 01:00 , 25/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar