Washington – Columbus

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Washington Capitals har definitivt varit ligans klart bästa lag denna säsongen. Laget kommer vinna President Trophy och det är dags att ladda om för slutspel. Det märktes av senast då man blev nollade mot St.Louis Blues som spelar för kampen om att vinna Central Division. Capitals förlorade med 4-0 och Blues hade faktiskt övertaget och spelade bäst. Trots att Capitals kanske börjar förbereda sig inför slutspelet har jag svårt att se de vika ner sig två matcher i rad inför hemmafansen.

Columbus Blue Jackets har å andra sidan haft det betydligt tuffare och det blir inte något slutspel för laget som hade höga förväntningar på sig inför säsongen. Jackets har resultatraden 3-7-0 på de 10 senaste matcherna och man föll senast mot Nashville Predators med klara 5-1 när man gästade Bridgestone Arena. Sergei Bobrovsky som förväntas starta i natt har inte imponerat i sina senaste starter och har släppt in mer än 2 mål i sina 8 senaste starter.

Jag spelar på över 5,0 mål till 1,689 @ bet365.

  • Match: Washington – Columbus
  • Spel: Över 5,0 mål
  • Odds: 1,689 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 29/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar