Pittsburgh – Washington

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins förlorade den senaste matchen, 4-1 i kvartsfinalen borta mot Washington. Nu får laget emellertid chansen att spela inför sin hemmapublik. Det är oavsett vad, alltid en fördel. Samtidigt är detta två jämna lag och matcherna på hemmaplan tenderar att spela mindre roll. Både Penguins och Capitals har spelat starkt försvarsspel, något som återigen bör tala för underspelet i denna match.

Washington Capitals har kanske imponerat något mer under denna jämna matchserie. Laget bör vara favoriter att ta sig vidare. Evgeni Malkin, Brian Dumoulin och Carl Hagelin lär missa matchen. Två minst sagt tunga offensiva avbräck. För gästerna kan Evgeny Kuznetsov och TJ Oshie och Andre Burakovsky missa matchen. Tre riktiga tunga spetsspelare, vilket därmed försvagar Capitals offensiv ordentligt.

Jag spelar på under 6 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Pittsburgh – Washington
  • Speltips: Under 6 mål (AH)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 2/5, 01:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar