Pittsburgh – Washington

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins har inlett kvartsfinalserien på bästa tänkbara sätt och kan åka hem till Pennsylvania med två segrar. Man har imponerat framförallt offensivt och spelat en kreativ hockey som Washington har haft problem med. Patric Hörnqvist, Matt Murray och Chad Ruhwedel är osäkra till spel för Penguins del. Kris Letang är fortsatt skadad och lär inte spela mer den här säsongen.

Washington Capitals är illa ute direkt. Trots att laget spelade två raka hemmamatcher i matchserien mot Pittsburgh Penguins står det 2-0 till Penguins. Det är med andra ord hög tid för Capitals att studsa tillbaka här. Capitals är inte ett lag som är så beroende av att spela hemma. Tvärtom, faktiskt. Capitals tillhör ligans starkaste lag på bortaplan. Gästerna har inga definitiva skador alls att ta hänsyn till.

Jag spelar på under 6,0 mål till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Pittsburgh – Washington
  • Spel: Under 6,0 mål
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 2/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar