Washington – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Inatt är det dags för ännu ett tungviktsmöte mellan rivalerna Washington och Pittsburgh.

Washington har varit ett av ligans bästa lag den här säsongen och fortsätter man spela såhär bra så är man en given utmanare senare i vår. Washington har haft en tendens att spela väldigt strukturerat under stora delar av säsongen. När man har mött Pittsburgh har man släppt lite på detta och det blir en del hawaiihockey med mycket avslut. Capitals är har ett snitt på precis under 30 skott/match framåt och strax under 29 skott/match mot eget mål.

Pittsburgh tycker jag under en längre tid spelat väldigt bra. Man har på pappret ett väldigt offensivt lag, vilket gör att man tror att man ska producera hur mycket som helst framåt. Den senaste månaden har man skapat väldigt mycket framåt, vilket i sin tur har höjt deras skottsnitt avsevärt och man snittar nu 31.0 skott/match offensivt sett. Bakåt har man också släppt till mycket fler skott den här säsongen om man jämför med förra året. Tittar man historiskt mot Capitals 7 av de 10 senaste matcherna klarat denna lina. Den här säsongen så har man överstigit linan klart i alla tre matcher (66, 66 och 64 skott). Med facit i hand så borde man lösa även kvällens lina.

Mitt spel blir  över 58.5 skott på mål till oddset 1.72 hos bwin. Insatsen kommer att landa på 6 units.

  • Match: Washington – Pittsburgh
  • Speltips: Över 58.5 skott på mål (regular time)
  • Odds: 1.72 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 26/2, 02.05

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar