Washington – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Inatt har vi återigen en väldigt sevärd match där Ottawa är ett av lagen. Nu möter man Nicklas Bäckströms Washington och som jag ser det så har det en väldigt god chans att gå över skottlinan.

Washington är starka på hemmaplan, men har på sista tiden haft väldigt dålig form. Det offensiva spelet som normalt sett ska vara deras styrka har inte klickat och man har inte fått den utdelning man har velat. Dessutom har man problem bakåt där man släpper in för mycket mål och bjuder motståndarna på alldeles för klara målchanser. Ikväll bör man ha god chans att få fart på det offensiva igen då man möter ett lag som även dem har lite problem bakåt. Oftast så skapar Caps en hel del på hemmaplan och samtidigt släpper man oftast till mycket skott. Man har som sagt en hel del kvalité framåt, förstafemman är en av ligans bästa när den är på topp och dessutom är man ett av de klart bästa i powerplay. De senaste matcherna har man hamnat strax under 30 skott, men då har man mött lag som varit betydligt mer stabila bakåt än vad Ottawa är. Caps är ett av de lag som släpper till klart flest skott mot eget mål i hela ligan och ett lag som Ottawa bör lätt kunna utnyttja detta.

Ottawa får en ny chans sen senaste skottspelet för ett par dagar sedan när de mötte Rangers på hemmais. Då rök vi på ett ynka skott trots det att det var en ganska tråkig match att titta på. Sens spel gick inte alls att känna igen under de två första perioderna då de bara fick iväg 14 skott mot mål. Det kan inte hänt under hela säsongen. Energin fanns verkligen inte där, men ändå lyckades det bli 61 skott totalt i matchen där Ottawa sköt 30 av dem efter att ha gjort en vass sista akt. Nu tycker jag man har ett passande motstånd igen för att kunna få se den där hawaiihockeyn som man normalt sett spelar. Sens har ett snitt på på över 33 skott/match både bakåt och framåt. På bortaplan får man närmare 40 skott i snitt emot sig. Tittar man på de två matcher de har spelat mot varandra hittills denna säsong så har de slutat 74 och 73 skott totalt.

Jag tycker båda lagen ikväll ska komma upp till minst 30 skott var och gör de inte det skulle jag bli förvånad. Gör man det så ska man också ha bra chans till att gå upp till minst 62 skott. Ser man på de tidigare mötena denna säsong så är detta spel självklart. Mitt spel blir över 61.5 skott till oddset 1.85. Spelet finner ni hos bwin och spelas med 6 units.

  • Match: Washington – Ottawa
  • Speltips: Över 61.5 skott (regular time)
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22/1, 01.05

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar