Washington – Carolina

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Washington Capitals är mycket bra för tillfället. Laget sprutar in mål och har under de senaste veckorna bjudit på flera fantastiska matcher, däribland 8-7-förlusten mot Pittsburgh Penguins. Hemmalaget kommer till matchen med förväntningarna att de ska vinna. Laget är favoriter och den fina formen är den kanske starkaste faktorn som talar för laget.

Carolina Hurricanes kommer till det här mötet med tre raka, ganska tunga dessutom förluster i bagaget. Då är det ingen höjdare att behöva ta sig an Capitals på bortaplan. Hurricanes har sprattlat till lite den här säsongen och är inte på något sätt en slagpåse längre. Laget lär dock få svårt mot ett formstarkt Capitals som har stora förväntningar på sig.

Jag spelar raka ettan till 1,92 @ Unibet.

  • Match: Washington – Carolina
  • Speltips: Washington (1)
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 24/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar