Carolina – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Formsvaga Carolina Hurricanes möter nästan lika formsvaga Anaheim Ducks. Båda lagen kommer till spel med tre raka nederlag och har haft en tung inledning av säsongen. Hurricanes hemmaspel bådar inte gott och laget har släppt in minst tre mål i fyra av lagets fem senaste hemmamatcher. Med den blytunga formkurvan ligger Hurricanes förankrat i botten av Eastern Conference. Det har bara blivit fjorton poäng på sjutton omgångar och blott en fjortonde plats i tabellen. Hurricanes har fem poäng upp till närmsta slutspelslag. Den största orsaken till att Hurricanes ligger där laget ligger är defensiven. Hela fyrtionio insläppta mål på dom sjutton spelade matcherna.

Anaheim Ducks har inte fått mycket att fungera under inledningen. Målvakten F. Andersen har varit lagets bästa spelare utan tvekan. Trots hans storspel bitvis har segrarna uteblivit om vartannat. Endast fjorton inspelade poäng på lagets sjutton inledande omgångar och ligger på en blygsam tolfte plats i Western Conference. Inte nog med så har Ducks fem poäng upp till slutspel. Ducks har dock haft det lätt mot Hurricanes. Fem segrar av lagets sex senaste möten, varav att Ducks har gjort minst tre mål i fyra matcher av dessa sex möten.

Mitt spel blir Ducks över 2,5 mål inklusive övertid och straffar till 1,76 @ Betsafe.

  • Match: Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks
  • Speltips: Ducks över 2,5 mål
  • Odds: 1.76 @ Betsafe
  • Insats: 3,5/5 units
  • Spelstopp: 17/11, 01.00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar