Carolina – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Carolina har en ganska fin form just nu, med 4-1-1 under de senaste sex matcherna. Dock kom förlusten i lördagens match, borta mot St.Louis. Återstår att se om laget vänder tillbaka direkt och tar en seger, även om det är ett otroligt tufft motstånd som väntar. Carolina har i vilket fall fem raka hemmamatcher med poäng, vilket kan betyda en hel del. Carolinas offensiv har verkligen haft stora problem den senaste tiden, och senaste gången laget gjorde mer än två mål under ordinarie tid var den 19:e oktober, mot New York Islanders, vilket betyder en hel månad. Jeff Skinner saknas verkligen, då han var det klart bästa hotet framåt under de första matcherna och hade också ledningen bra länge i den interna poängligan, trots att han spelat hälften av matcherna. Som tur är har Justin Peters spelat otroligt bra, vilket har underlättats av ett försvarsspel som verkligen hjälper honom. Canes har tack var det tagit ett par segrar, även om det offensiva spelet varit väldigt svagt. I lördagens match så fick Alexander Semin en hård men regelrätt tackling av sin namne Alex Pietrangelo, och det syntes direkt att något inte stod rätt till. Han spelade endast något byte till efter tacklingen och det är oklart vad det är för sorts skada. Det är i vilket fall klart att han missar nattens match. Nathan Gerbe – Den lille anfallare sågs som en chansning när Canes tog in honom, men han har verkligen varit otroligt bra såhär långt. Tio poäng hittills, vilket betyder en andraplats i laget, och han gjorde ett mål i boxplay mot St.Louis. Han har kommit in med energi och har passat ihop grymt bra med Jordan Staal.

Boston kommer närmast från en förlust med 4-2 borta mot Ottawa, och har faktiskt tre raka förluster på bortaplan, efter att man vunnit de fyra första. I Boston är det endast en spelare som är skadad. Bruins spelstil, som är väldigt aggressiv och fysisk, har ofta kolliderat med Canes lite mer snabba spelstil. Nu har även Carolina byggt på sig lite, med exempelvis Mike Komisarek och det lär bli intensivt som vanligt, säkerligen med någon fight. Chara och Harrison brukar ta en svängom, även om det i nuläget är oklart om Harrison spelar. Boston har det hittills inte alls varit samma fart på som det varit de senaste säsongerna. När Carolina möter Boston brukar matcherna bli väldigt griniga och intensiva, återstår att se om även nattens match blir det. Jag tror Carolina kan ”skrälla” här med tanke på tidigare matcher inbördes och Cam Wards comeback till truppen.

Noterbart:
– Nathan Gerbe, togs in som en chansning av Carolina , men han har varit otroligt bra.
– Tuomo Ruutu – känner man  inte alls igen var en effektiv powerforward för ett par år sedan. Skador har sinkat honom rejält och han gör inte mycket nytta just nu.
– Inbördes möter har resulterar i 3 vinster för Carolina och 2 för Boston.
– Cam Ward bedöms nu vara redo för spel.
– Carolina har spelat bra hemma medans Boston spelat sämre på bortaplan.

Läget i Carolina:
Alexander Semin missar kvällens match, även Jeff Skinner,  Kevin Westgarth och Anton Khudobin  på grund av skador. Om vi går till depostivare nyheterna för Carolinas del så får vi se en återvändande spelare på isen, och det är ingen mindre än Cam Ward. Cam Ward har varit borta sedan han skadade sig under matchen mot Minnesota Wild den 24e oktober, men nu bedöms han vara redo för spel och av förmiddagsvärmingen att döma så startar Ward i målet, istället för Justin Peters. Även veteranen Radek Dvorak har blivit friskförklarad och spelar mot Boston.

Läget i Boston:
Backen Adam McQuaid missar matchen.

  • Match: Carolina – Boston
  • Spel: Carolina (1)
  • Odds: 3,10 @ bet365
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 01:00 , 19/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar