Carolina – Columbus

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Carolina Hurricanes har inte gjort en speciellt imponerande säsong, men är likväl med i mittenregionen av Eastern Conference. Det stora problemet för hemmalaget är ojämnheten i prestationerna, där en seger mot Boston kan varvas med en klar förlust mot New Jersey.

Columbus Blue Jackets hade en otroligt resultatrad, hela 16 raka. Laget klättrade i en rasande takt och plockade serieledningen. Nu har laget gått på pumpen, två gånger om till och med, men vann senast mot Philadelphia Flyers. Det finns mycket kvalité i det här laget.

Jag spelar på raka tvåan till 2,50 @ NordicBet.

  • Match: Carolina – Columbus
  • Speltips: Columbus (2)
  • Odds: 2,50 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 11/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!