Carolina – Columbus

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes har inte gjort en speciellt imponerande säsong, men är likväl med i mittenregionen av Eastern Conference. Det stora problemet för hemmalaget är ojämnheten i prestationerna, där en seger mot Boston kan varvas med en klar förlust mot New Jersey.

Columbus Blue Jackets hade en otroligt resultatrad, hela 16 raka. Laget klättrade i en rasande takt och plockade serieledningen. Nu har laget gått på pumpen, två gånger om till och med, men vann senast mot Philadelphia Flyers. Det finns mycket kvalité i det här laget.

Jag spelar på raka tvåan till 2,50 @ NordicBet.

  • Match: Carolina – Columbus
  • Speltips: Columbus (2)
  • Odds: 2,50 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 11/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar