Tampa Bay – Carolina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tampa Bay Lightning innehar förstaplatsen i Eastern Conference. De toppar serien med tre poäng före Vegas Golden Knights. Det som gjort laget så framgångsrika är utan tvekan offensiven. Hemmalaget är stora favoriter i nattens match, vilket man också ska vara. Lightning är bättre, deras offensiva kraft är tyngre och fördelen av hemmaplan spelar en betydande roll. Hemmalagets möjligheter är mycket goda.

Carolina Hurricanes befinner sig för tillfället i mitten av tabellen, om vi ser till den totala, men laget har faktiskt slagläge på en slutspelsplats. Då krävs emellertid en uppryckning vad gäller jämnheten i lagets prestationer. Nu svänger det på tok för mycket, något som påverkat lagets poängskörd och gjort att de inte riktigt orkat med att hänga på. Formen med tre förluster på de fyra senaste är inte särskilt bra.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Tampa Bay – Carolina
  • Speltips: Tampa Bay (1)
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 10/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar