Anaheim – Arizona

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Anaheim har inlett säsongen mindre smickrande och har bland annat blivit nollade i fem av sina fjorton spelade matcher. Målskyttet har varit hackande under mestadels av säsongen. Däremot ser den delen ut att vara på väg att byta trend. Förutom uddamålssegern över San Jose Sharks på bortaplan senast har Ducks gjort tolv mål på dom fyra senaste matcherna. I och med segern senast tog Ducks sin fjärde raka seger och klättrade upp på en elfte plats i Western Conference. Hemma i Honda Center är Ducks ett utav NHL’s bästa hemmalag. Ducks har vunnit fyra raka hemmamatcher och målen har börjat trillat in. Totalt femton mål i dessa fyra segermatcher.

Arizona fick stryk även sist när laget gästades av New York Rangers på hemmaplan. Matchen slutade 1-4 och Coyotes förlorade för tredje gången på dom fyra senaste matcherna. I dessa matcher har försvars och målvaktsspelet inte fungerat. Det har blivit hela sexton insläppta mål och målvakten M. Smith blev utbytt sist.
Formen sviktar alltså neråt och utan poäng kommer det inte blir slutspel för Coyotes. (vilket är föga troligt oavsett) Laget har spelat ihop tretton poäng efter tretton matcher och ligger på en tionde plats i Western Conference.

Med ett Ducks på uppgång med en stekhet hemmaform och offensiv mot ett försvagat och svajigt Coyotes på nedgång känns det som att Ducks ska klara av att lösa linan över 3,0 mål i nattens match. Mitt spel blir Ducks över 3,0 mål till 2,23 @ Unibet.

  • Match: Anaheim Ducks – Arizona Coyotes 
  • Speltips: Ducks över 3,0 mål
  • Odds: 2,23 @ Unibet
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 10/11, 04:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar