Pittsburgh – NY Islanders

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Pittsburgh har sex vinster på sina nio senaste matcher, men laget har framförallt imponerat med deras fantastiska offensiv. Trots att Penguins har haft svårt att hålla en jämnhög nivå denna säsongen råder det ingen tvekan om att Pittsburgh Penguins är att räkna med när de väl träffar rätt spelmässigt. Laget har nu gjort femton mål på sina fyra senaste matcher och har ett snitt på knappa fyra gjorda mål per match i sina nio senaste matcher totalt.

New York Islanders har också imponerat både spel- och poängmässigt under de sista veckorna. Laget har förlorat blott tre matcher på sina elva senaste och har på det hela taget sett riktigt giftiga ut. De här båda lagen drabbade samman så sent som för en vecka sedan och då slutade matchen 2-1 till New York Islanders, som då spelade hemma. Den här gången tror jag på en annan matchbild, med ett offensivt hemmalag och ett New York Islanders som inte tvekar på att trycka på trots bortaplan.

Jag spelar på över 5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,87 @ Unibet.

  • Match: Pittsburgh – NY Islanders
  • Spel: Över 5 mål
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 00:05, 16/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar