Pittsburgh – Winnipeg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins har prickat in storformen efter dess ganska trögstartade höst. Senast krossades New York Rangers i Madison Square Garden (7-2) och Pittsburgh har numer sju raka segrar. Storstjärnan Sidney Crosby gjorde både mål och assist. 31-åringen är dessutom väldigt formstark med minst två poäng framåt i Penguins fem sista matcher. Med Crosby bör Pittsburgh också ses som favoriter.

Winnipeg Jets inledde säsongen ganska trögartat, men formen har blivit bättre mot slutet. Laget känns dock klart svagare än under fjolårssäsongen, framför allt har målvaktsspelet inte varit lika konsekvent som i fjol. Wheeler, som toppar lagets interna poängliga med 50 poäng, har stått för en stark säsong. En som däremot underpresterat är Laine, en spelare som i grunden sitter på en ruskigt hög högstanivå.

Jag spelar på Pittsburgh ML till 1,74 @ Unibet.

  • Match: Pittsburgh – Winnipeg
  • Speltips: Pittsburgh ML
  • Odds: 1,74 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 5/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar