Winnipeg – Toronto

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Winnipeg Jets och Toronto drabbar samman under lördagsnatten. Här handlar det om klubbarnas sista grundseriematcher i norra divisionen i väntan på Stanley Cup-slutspelet. Mark Scheifeles manskap har gjort en ganska hyfsad säsong hittills. Det beror framför allt på lagets vassa defensiv. Försvarsspelet har grundlagt att Jets är tredjeplacerade i den norra divisionen och nu klara för slutspel.

Toronto är strået vassare rent helhetsmässigt än vad hemmalaget är. Det är inte någon tillfällighet att Maple Leafs toppar den norra divisionen. Toronto är tämligen starka i såväl offensiven som defensiven. Lägg därtill att målvaktsspelet håller en väldigt hög nivå. John Tavares grabbar är med all rätt, en av de främsta kandidaterna i jakten på Stanley Cup-titeln denna säsongen.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,33 @ NordicBet.

  • Match: Winnipeg – Toronto
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,33 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 15/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar