Columbus – Winnipeg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Columbus Blue Jackets innehar åttondeplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget tog femte raka segern senast borta mot Rangers. Rangers var också duktiga på att försvara runt Shesterkin, och gjorde det svårt för Blue Jackets, att komma till några direkta målchanser under främst den andra perioden. I den tredje perioden skulle Blue Jackets göra kvitteringen och avgörandet.

Winnipeg Jets kommer senast från en förlust mot bort mot Carolina Hurricanes med 4-1. Lagets match dessförinnan, torskade Winnipeg med 5-2 mot Chicago Blackhawks. Winnipeg Jets har förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Gästerna har dessutom förlorat deras tre senaste matcher och formen är därmed inte speciellt bra för tillfället. Räknar med att hemmalaget kommer vinna här.

Jag spelar på raka ettan till 2,16 @ Unibet.

  • Match: Columbus – Winnipeg
  • Spel: Columbus (1)
  • Odds: 2,16 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:30, 23/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar