NY Islanders – Winnipeg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Islanders öppnade denna säsongen med hemmaförlust mot Washington Capitals. Matchen slutade 1-2 och många målchanser fanns. Inför denna säsong så har man tappat väggen Robin Lehner som gjorde en grym säsong. Robin bidrog till den täta defensiven. Islanders besitter en stark offensiv och som gästerna uppträtt defensivt hittills, ska hemmalaget har bra möjligheter nu inatt.

Winnipeg Jets har hunnit med att spela två matcher hittills. I den första förlorade man med 6-4 mot ett effektivt Rangers, och senast blev det en seger på straffar mot Devils där det stod 4-4 efter fulltid. Man presterar en bra offensiv och det är inte konsigt med tanke på att man sitter på spelare som Wheeler, Scheifele, Laine och Ehlers. Defensivt finns det dock mer att önska.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,72 @ betsson.

  • Match: NY Islanders – Winnipeg
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 7/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar