Minnesota – Winnipeg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Minnesota Wild gjorde exakt vad man skulle i den senaste matchen. Segersiffrorna skrevs till 6-2 med en mållös sista period. Man körde helt enkelt över Winnipeg i de två första perioderna och fördelen av hemmaplan har självklart haft stor betydelse för Minnesota. Klubben vann 68% av hemmamatcherna i serien, jämfört med 43% på bortmatcherna. Minnesota är förmodligen ordentligt taggade inatt.

Winnipeg Jets var favoriter enligt marknaden senast och även i detta möte får de ta på sig favoritskapet, något som känns ganska märkligt. Jets är som ett helt annat lag på resande fot och Minnesota är brutalt starka hemma. Winnipeg var precis som Minnesota bra på hemmaplan. Laget vann 82% av matcherna hemma i grundserien, men borta vann man bara 48%. Två hemmabetonade lag helt klart.

Jag spelar på raka ettan till 2,60 @ bet365.

  • Match: Minnesota – Winnipeg
  • Speltips: Minnesota (1)
  • Odds: 2,60 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 17/4, 02:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar