Pittsburgh – NY Rangers

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Pittsburgh Penguins kommer från två raka segrar mot tufft motstånd, Washington Capitals. Crosby var återigen i centrum; han satte det avgörande målet i övertiden och gav därför Penguins, en 5-4-seger i PPG Paints Arena under natten till onsdag. Matchen innan dess besegrade de just Capitals med 4-3 efter straffar. Pittsburghs två inledande förluster speglade samtidigt inte hur hemmaklubben spelade.

New York Rangers besegrades av New Jersey Devils, hemma i Madison Square Garden under natten till onsdag med 3-4. Hughes som blev draftad som nummer ett i 2019 års upplaga av draften stod för två mål. Han leder den interna poängligan med sex gjorda poäng på tre matcher. Gästerna har inte hittat formen utan man blandar och ger. jag räknar med att hemmalaget vinner kvällens match.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ Unibet

  • Match: Pittsburgh – NY Rangers
  • Spel: Pittsburgh (1)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 23/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!