Pittsburgh – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins kommer från två raka segrar mot tufft motstånd, Washington Capitals. Crosby var återigen i centrum; han satte det avgörande målet i övertiden och gav därför Penguins, en 5-4-seger i PPG Paints Arena under natten till onsdag. Matchen innan dess besegrade de just Capitals med 4-3 efter straffar. Pittsburghs två inledande förluster speglade samtidigt inte hur hemmaklubben spelade.

New York Rangers besegrades av New Jersey Devils, hemma i Madison Square Garden under natten till onsdag med 3-4. Hughes som blev draftad som nummer ett i 2019 års upplaga av draften stod för två mål. Han leder den interna poängligan med sex gjorda poäng på tre matcher. Gästerna har inte hittat formen utan man blandar och ger. jag räknar med att hemmalaget vinner kvällens match.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ Unibet

  • Match: Pittsburgh – NY Rangers
  • Spel: Pittsburgh (1)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 23/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar