NY Rangers – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Rangers har det tungt för tillfället. Man skapar chanser, men lyckas inte få någon ordning på försvarsspelet och målvakterna tar inte de puckar som de normalt sett brukar ta. Ikväll ska man dock ses med god chans mot ett ganska sargat Pittsburgh. Rangers skjuter en hel del framåt och har ganska bra koll på skotten mot egen kasse. Man har många backar och forwards som gillar att täcka skott. Deras försvarsbox är också ganska tight vilket göra att det kan bli svårt för många skott att hitta fram till målvakten. Normalt sett så brukar det vara jämna matcher mellan lagen, men idag kommer jag återigen gå emot mitt Pittsburgh pga deras långa skadelista. Rangers skjuter mycket på hemmaplan och lyfts alltid fram av ett enormt publiktryck. De har vunnit skotten i de tre senaste matcherna och har fin chans även denna afton.

Pittsburgh verkar vara ostoppbara för tillfället. Och det trots att man har ett gäng med viktiga spelare borta. Malkin, Neal, Bennet, Glass, Ebbett, Martin, Letang, Scuderi, Engelland, Orpik, Vokoun var alla borta senast i och saknas även ikväll. Ny på denna lista är Jayson Megna. Ja, ni ser att det är ett gäng ordinarie spelare, bland annat fem ordinarie backar plus två av deras bästa forwards. De senaste matcherna har man gjort flera bragdmatcher där man lagt all fokus på det defensiva och målvakterna har varit fenomenala i de alla matcherna. Då är det lätt att vinna, men samtidigt så måste plumpen komma snart. Det går inte att ha så många spelare borta och fortsätta vinna hela tiden, utan nångång måste det rinna iväg. Spelmässigt så var Toronto bättre än Pens förra matchen, men lyckades inte göra mål. Ikväll kommer man återigen få det tufft mot Rangers. Jag tror som senast att man har god chans att göra första målet och gör man det så kommer fokuset vara 150% på försvarsspelet. Framåt kommer man inte gå i vilket fall för det har man inte spelarmaterial till. Man har mötts en gång hittills den här säsongen och den matchen vann Rangers med 5-1 i MSG. Skotten slutade då 29-25 till Pens, men samtidigt får man tänka på att Rangers tog en tidig ledning och Pens fick jaga hela matchen. Idag har inte Pittsburgh kapacitet till att spela offensivt.

Jag kommer testa två spel i den här matchen. Huvudspelet blir Rangers flest skott på mål till oddset 1.90 och spelet hittar ni hos Bwin. Insatsen där blir 6 units. Jag kommer även testa ett sidospel med en låg insats på 2 units. Spelet blir Rangers -1.5 till oddset 3.60. Känslan är som sist att ju längre Pens spelar utan såhär många ordinarie desto svårare blir det att hålla vinststreaken levande. Rangers flest skott på mål (1.90) – 6 units.

  • Match: NY Rangers – Pittsburgh
  • Spel: Rangers flest skott på mål (regular time)
  • Odds: 1,90 @ bwin
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 19/12, 02.05

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar