Pittsburgh – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

I natt spelas den sjunde och avgörande matchen mellan Pittsburgh Penguins och New York Rangers. Den stora frågan inför i natt är väl om Henke Lundqvist kan föra sitt Rangers till konferensfinalen eller om Malkin/Crosby är för bra?

Matcherna mellan New York Rangers och Pittsburgh Penguins har börjat att hetta till på slutet med tumult och gruff efter i stort sett efter nästan varje avblåsning. Det mesta snacket har gått kring senastm, då det utbröt ett  mindre slagsmål strax norr om Henrik Lundqvist kasse och när den svenska målvakten åkte förbi tumultet passade han på att tömma sin vattenflaska på Sidney Crosby. Vi kan räkna med att det blir liknande känslor ikväll.

New York Rangers har rest sig och jobbat fram en sjunde och helt avgörande match mot rivalerna från Pittsburgh nu natten mot onsdag och jag har hittat ett bra speltips till matchen. Rangers vann första matchen mot Pittsburgh med 3-2 efter förlängning. Efter det förlorade man tre raka matcher med en målskillnad på 9-2. Men när man hade kniven mot strupen lyfte man sig och har nu vunnit två raka matcher, en på hemmaplan och en i Pittsburgh. Värt att notera är även att bara den första matchen mellan lagen har gått till förlängning vilket får anses som lite så här under slutspelstider då förlängningarna brukar dugga tätt.

Även om Rangers vunnit två raka matcher ser jag Pittsburgh som det klart starkare laget. Rangers har vunnit till stor del på grund av Henrik Lundqvist som  stoppat 67 av 69 skott på mål under dessa två segermatcher.Även om Lundqvist givetvis är en grym målvakt som säkert kan upprepa det talar oddsen emot honom. På sikt kan inte ett lag förlita sig på att deras målvakt bara släpper in ett mål per kväll trots att man släpper till nästan 40 skott per match. Tittar vi till historiken hur lagen spelat mot varandra har Rangers faktiskt bara vunnit sex av de 19 senaste matcherna mot Pittsburgh (2012-2014).  Nu får vi dessutom över två gånger pengarna på att Pittsburgh vinner under ordinarie speltid på hemmaplan vilket är väldigt generöst.

Brooks Orpik för Penguins är fortfarande borta efter att ha missat dom två senaste matcherna, och dom sex av dom sju senaste matcherna. Även Pascal Dupuis och Chris Conner kommer att missa kvällens match. Rangers har inga skador, utan har fullt lag. Måste säga att man går lite emot viljan ikväll då jag egentligen hoppas att Rangers kan ta sig vidare, men tror ändå att Pittsburgh krigar till sig en seger här och spelar därför dem till 2,04 @ bet365.

  • Match: Pittsburgh – NY Rangers
  • Spel: Pittsburgh (1)
  • Odds: 2,04 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 01:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar