Arizona – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Arizona Coyotes innehar sjundeplats i Western Conference. Arizona kommer med två raka förluster i bagaget. Motståndet har emellertid varit tungt. Klubben mötte Carolina och Tampa och dessa matcher spelades på bortais. Innan dess hade man fyra raka segrar, och besegrade bland annat Blues med 3-1. Hemmalaget rustade upp genom att plocka in Taylor Hall och Coyotes fick dessutom spets.

Pittsburgh Penguis kommer från seger borta mot Colorado med 3-4 efter förlängning. Det var klubbens andra raka seger då man innan dess slog Vegas med 3-4. Trots skador så gör man det bra och de ligger trea. Även att man har två raka bortasegrar i rad nu så är man klart vassare på hemmaplan, så jag ser det som ett minus att man spelar borta. Man har en del tunga skador i truppen, bl.a. Guentzel.

Jag spelar på raka ettan till 2,90 @ bet365.

  • Match: Arizona – Pittsburgh
  • Spel: Arizona (1)
  • Odds: 2,90 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 13/1