Arizona – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Arizona Coyotes innehar sjundeplats i Western Conference. Arizona kommer med två raka förluster i bagaget. Motståndet har emellertid varit tungt. Klubben mötte Carolina och Tampa och dessa matcher spelades på bortais. Innan dess hade man fyra raka segrar, och besegrade bland annat Blues med 3-1. Hemmalaget rustade upp genom att plocka in Taylor Hall och Coyotes fick dessutom spets.

Pittsburgh Penguis kommer från seger borta mot Colorado med 3-4 efter förlängning. Det var klubbens andra raka seger då man innan dess slog Vegas med 3-4. Trots skador så gör man det bra och de ligger trea. Även att man har två raka bortasegrar i rad nu så är man klart vassare på hemmaplan, så jag ser det som ett minus att man spelar borta. Man har en del tunga skador i truppen, bl.a. Guentzel.

Jag spelar på raka ettan till 2,90 @ bet365.

  • Match: Arizona – Pittsburgh
  • Spel: Arizona (1)
  • Odds: 2,90 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 13/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar