Arizona – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Arizona spelar natten mot fredag hemma mot topplaget Nashville. Coyotes har lite halvknackig form för tillfället och hemmalaget står också inför en svår uppgift mot revanschsugna Predators. Arizona hade en tung säsongsinledning, men de hittade någonstans en hyfsad form och sprutade in mål. Under senaste matcherna har de dock kommit tillbaka till verkligheten med fyra torskar på fem matcher.

Nashville är ett komplett lag som är starka över alla lagdelar. Man har alla komponenter för att gå hela vägen, så länge deras stora stjärnor inte slutar att producera. Den här säsongen har man bara förlorat fyra matcher och det säger väl det mesta. Då har man dessutom två raka förluster i ryggen, men det tycker jag inte man ska lägga för stor vikt vid då gästerna inatt kommer att hitta tillbaka till vinnarspåret.

Jag spelar på raka tvåan till 2,13 @ betsson.

  • Match: Arizona – Nashville
  • Spel: Nashville (2)
  • Odds: 2,13 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:00, 16/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar