Nashville – Minnesota

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nashville Predators är formstarkaste laget i Western Conference. Laget har plockat fyra segrar på deras fem inledande matcher. De skeptiska tvivlarna kan dock påstå att Nashville har mött svaga motståndare, samtidigt har deras säsongsstart, börjat på bästa tänkbara sätt. Stora anledningen till dess framgångar, är att truppen från förra säsongen är intakt och man präglats inte heller av tunga skador.

Minnesota Wild har tre förluster på fyra försök och ska nu ut på turné efter tre matcher på hemmaplan. Inte blir det enklare av att nu behöva spela bortamatcher. Dessutom har gästerna inte vunnit i Nashville sedan 2016, med tre misslyckade försök i rad. Joel Eriksson Ek missar matchen för Minnesota. Wild har inte heller några större avbräck. Det är med andra ord två i stort sett fullfjärdade lag som gör upp.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ expekt.

  • Match: Nashville – Minnesota
  • Spel: Nashville (1)
  • Odds: 1,90 @ expekt
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 16/10

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar