Edmonton – Arizona

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers jagar revansch i mötet med Arizona Coyotes natten till tisdag. På pappret ska klubben vara något bättre än nattens gäster, men det har Edmonton verkligen inte lyckats visa på isen under säsongen. Oilers lyckas emellertid, glimta till stundtals. Med hemmaplansfördel bör Edmonton ses som favoriter. Oilers har starkast möjliga lag tillgängligt och kan därmed bjuda upp till god fight.

Arizona Coyotes spelade hemma mot Edmonton för ett par veckor sedan. Arizona vann med uddamålet (1-0). Därför lär Edmonton Oilers jaga revansch här. Arizona har inte särskilt många avbräck att förhålla sig till. På grund av personliga skäl är Alex Goligoski spelledig i den här matchen, men annars kan även Arizona Coyotes mönstra starkast möjliga matchtrupp. Hemmalaget har bra chanser här.

Jag spelar på raka ettan till 2,03 @ expekt.

  • Match: Edmonton – Arizona
  • Speltips: Edmonton (1)
  • Odds: 2,03 @ expekt
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 6/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar